torstai 20. lokakuuta 2011

Kesämuistoja

Kun seuraavan kasikoneen tahdittaman korttelikierroksen ja nykyhetken välissä on liki puoli vuotta ja lukuisa määrä äherrettäviä työtunteja, on hyvä katsahtaa kuluneeseen ajokauteen. Ensimmäiseen sellaiseen.

Ajossa Prinsessa oli ajalla 3.5 - 21.9, liki 5 kuukautta siis. Maileja kertyi mittariin tasan 1100 eli 1770 kilometriä. Yllättävän rapakasti! Tasaisella 10 Mpg (n.23 l/100km) -kulutuksella tästä saadaan poltetuksi n. 407 litraa menovettä. Ynnä muutama pullo lyijylisäainetta, vaihteistoöljyä yms. Pahoitteluni kaikille liito-oraville.

Suveen mahtui myös yksi pienehkö peltikolari (Neitokuski meinasi tuupata papparaisen riisikipossaan  peruuttamalla katolleen, ruhahahaa!), lukuisia jalkakäytävillä venähtäneitä niskoja, muutama runsaasti keskiolutta nauttinut repsikka, kesäautoon vilpittömästi ihastunut pikkublondi ja tärkeimpänä tietysti määrättömästi ihanaa naulapään murinaa.

Päätän kevyen muistelon kesän parhaaseen kommenttiin, tokaisijana toinen harrastaja Himoksen yössä aikansa Prinsessaa katseltuaan: "No, ei se nyt mikään vitun nissani ole!"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti